Technogym bio circuit

Wat is Technogym Biocircuit

Dit circuit biedt alles om in 30 minuten jouw complete lijf te trainen. Dus wil jij in korte tijd een volledige training voor jouw lichaam? Dan is dit bio-circuit perfect voor jou! Wat je fitnessdoelen ook zijn, dit Bio-circuit helpt je die sneller en beter behalen. Hoe? Met een volledig begeleid programma dat een boeiende ervaring oplevert die geen aanpassingen of wachttijd vereist.

Deze complete training past perfect bij uw lichaam en in uw schema. De op u afgestemde workout duurt slechts 30 minuten, zonder aanpassingen of wachttijd en zorgt voor maximale spieractivatie.

Het circuit bevat alles wat u nodig heeft voor de best mogelijke spieractivatie. Snel en effectief, uw training op staat altijd voor u klaar, wanneer u maar wilt.

Hoe werkt Biocircuit

1. Login

Deelnemers loggen in op de Unity Self™ om de training te starten. Zien vervolgens hun Biocircuit Plan en worden doorverwezen naar hun eerste trainings station of op de wachtlijst geplaatst. Iedere deelnemer kan starten vanaf elk beschikbaar station.

2. Cardiotraining

Aangekomen bij een willekeurig station beginnen de deelnemers gewoon met trainen zonder in te loggen. Het appparatuur is vooraf ingesteld met een crosstraining van 3,15-minuten voor hardlopen en fietsen. Deelnemers kunnen zelf de snelheid, helling of weerstand wijzigen.

3. Krachttraining

Na elke oefening krijgen deelnemers 30 seconden rusttijd waarin ze worden omgeleid naar het volgende station. Tijdens de 45-secondentraining op Biostrength kunnen deelnemers het vermogen aanpassen.

4. Training volgen

Na twee ronden eindigt het circuit. Deelnemers kunnen vervolgens hun resultaten bekijken in de Unity Self™ kiosk of de mywellness-app.

Slimme programma’s

De Biocircuit-trainingsmethode is met behulp van onderzoek ontworpen om de best mogelijke resultaten te behalen. Oefeningen, belasting, verhouding werk/rust en het tempo zijn gedefinieerd en geïntegreerd in gepersonaliseerde programma’s die individueel op verschillende behoeften inspelen.

Begin met bewegen

Afvallen

Val af door je stofwisseling te verhogen, meer calorieën te verbranden en de spierkracht te vergroten.

Tone je lichaam

Zie er goed uit en voel je goed door de spierbalans en harmonie te verbeteren, spieren te versterken en de gewrichtsflexibiliteit te vergroten.

Blijf jong

Verbeter de kwaliteit van leven met een veilig krachttrainings- programma dat positief werkt op je energie, botstructuur en humeur.

Boost prestaties

Verhoog atletische prestaties, verbeter spierkracht en haal de competitieve geest in jezelf omhoog met een high intensity training.