WELKE WORKOUT PAST BIJ JOU?

Iedereen sport op zijn eigen manier en voor iedereen is sporten een andere beleving. Wil jij op niveau blijven, of progressie maken in fitheid? Dan verzorgen wij een workout die daar bij past. Wil jij sporten voor ontspanning en geestelijke rust? Dan weten wij hier ook een gepaste workout voor samen te stellen. De diverse trainingen worden in een compacte groepsvorm gegeven, of vindt plaats per individu. Alles is mogelijk, geheel naar eigen wens! Er zijn zovéél voordelen aan een gezonde levensstijl.

Overzicht lesaanbod

HIIT – HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING

Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. Hierbij verbeter je jouw uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. De tijdsduur van de trainingen zijn rond de 30 minuten. De oefeningen zijn functioneel hierbij kun je denken aan trainen met eigen lichaamsgewicht of materialen. Het is toegankelijk voor iedereen, doordat je kunt trainen op eigen niveau.

Functional Training

Een zeer intensieve trainingsvorm met relatief weinig rust tussen de oefeningen en sets. Dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Het is een zeer effectieve trainingsmethode om in weinig tijd veel te doen. Functional training is een vorm van krachttraining waarbij met hoge intensiteit en snelheid getraind wordt. Het is een trainingsmethode om kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren.

BBB – Billen benen buik

BBB is een training die bestaat uit krachtoefeningen voor deze 3 spiergroepen. Het is voor iedereen die deze zones willen aanpakken

Power Boost

De snelste manier om fit te worden, een strakker lichaam te krijgen en vet te verbranden. Het is een spierversterkende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Power boost is voor iedereen die doelgericht wil trainen. Power Boost zal je blijven motiveren om er iedere week weer tegenaan te gaan.

Senioren Fit

Een les speciaal afgestemd op senioren. Tijdens de les worden oefeningen aangeboden die spierversterkend zijn en bevorderlijk voor de houding. Ook trainen we op stabiliteit en coördinatie. Elke week variëren wij met oefeningen. Dit alles onder begeleiding van een instructeur. Na de les bent u van harte welkom om een bakje koffie of thee te drinken!

Wake up training

Een functionele training voor de vroege vogels onder ons. Niets is zo heerlijk als een actieve start van je dag. Een gevarieerde en uitdagende full body workout die geschikt is voor iedereen.
Het verbetert je algehele conditie en vergroot je spierkracht.

Virtual spinning

Onder begeleiding van een persoonlijke virtuele coach ga je iedere keer weer een nieuwe uitdaging aan. De virtuele coach geeft je aanwijzingen en begeleid je zo door mooie routes heen. Daarbij helpt virtual spinning je uithoudingsvermogen en fitheid te verbeteren.

Fiets jij graag? Dan kan jij alleen of samen met 4 andere een virtueel spinning route uitzoeken voor een mooie belevenis. Tijdens de openingstijden kun je je via de virtuagym app inschrijven.

Yoga 30

Yoga30 is een vorm van Yoga voor iedereen die zich graag wil focussen op het lichamelijke aspect van Yoga en minder op het geestelijke gedeelte. Het is een 30 minuten durende Yogales welke een stuk intensiever is dan de traditionele Yoga. Ben jij iemand die graag een workout wilt combineren met Yoga? Meld je dan aan voor deze les.

Yoga 60

De klanken van de muziek en de stem van de instructeur, nemen je even weg van de drukte van het leven. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar vloeiend af. De oefeningen zorgen ervoor dat je spieren sterker en langer worden, maar geven je ook een ontspannen gevoel. Je focust je volledig op het uitvoeren van die ene oefening, tot je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd. Een lichaam in balans en nieuwe energie!

Technogym Biocircuit

Dit circuit biedt alles om in 30 minuten jouw complete lijf te trainen. Dus wil jij in korte tijd een volledige training voor jouw lichaam? Dan is dit bio-circuit perfect voor jou! Wat je fitnessdoelen ook zijn, dit Bio-circuit helpt je die sneller en beter behalen. Hoe? Met een volledig begeleid programma dat een boeiende ervaring oplevert die geen aanpassingen of wachttijd vereist. Lees hier alles over Technogym biocircuit.

Vrije fitness

Tijdens openingstijden kan er vrij gebruik worden gemaakt van onze fitnessruimte. De ruimte is voorzien van de nieuwste apparatuur en er is altijd een trainer aanwezig waar je terrecht kunt met al je vragen. Bekijk onze openingstijden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kosten delen?Small group training!

Trainen met vrienden, vriendinnen of anderen, maar met de aandacht van een personal trainer. Small Group training is effectief, maar vooral ook leuk!

Zit je in een sportieve vriendengroep of wil je samen met je vrienden een aantal lessen volgen? Dan is Small Group Training iets voor jullie! Met een maximaal aantal van 6 personen betreden we de gym en zorgen we ervoor dat iedereen dezelfde aandacht krijgt.

Voordelen van Small Group Training:
  • Motivatie en coaching door een personal trainer
  • Plezier door het gezamenlijk sporten
  • Een geweldige vetverbrander
  • Kracht en conditie training
  • Kosten delen

Ook voor bedrijven zijn er mogelijkheden. Al sportend, een uurtje teambuilding in de week en gezamenlijk fit en vitaal blijven? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

PERSONAL TRAINING MET DASCIA VAN WAVEREN

Personal training is de meest effectieve manier richting jouw doel! Met een persoonlijke en professionele begeleiding gaan wij samen het verschil maken. De weg naar het ultieme resultaat belopen we één op één, of samen met een partner. Een gepersonaliseerd plan bestaande uit een trainingsschema, een voedingsplan, periodieke metingen en mentale steun in de vorm van motivatieberichten.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in om je vraag bij Studiofit achter te laten en we komen zo snel mogelijk terug met een reactie

14 + 7 =