Over dascia & studiofit

StudioFit in Winterswijk is een hoogwaardige fitness-studio welke haar deuren in 2020 heeft geopend. Een luxe studio met vooral véél ruimte voor persoonlijke aandacht. De compleet nieuw gebouwde studio staat in het bruisende centrum van Winterswijk en wordt gerund door Dascia van Waveren.

Dascia van Waveren: eigenaresse van StudioFit Winterswijk.

Het is altijd al een droom geweest om mijn eigen sportstudio op te richten. Heel mijn leven ben ik al actief bezig met sport. Vanaf mijn 4e tot 21e jaar heb ik op hoog niveau geturnd. Na mijn middelbare school ben ik de sportopleiding gaan volgen op het Cios te Arnhem om zo van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken. Hiervoor heb ik verschillende vakken gevolgd en heb daarbij vele stage’s gelopen, waardoor ik in het fitness wereldje terecht ben gekomen. Vanuit daar mezelf verder ontwikkeld in het geven van verschillen groepstrainingen, het volgen van opleidingen tot personal trainer, voeding en alles wat daarbij hoort.

Mijn passie is om mensen te trainen en te begeleiden naar hun persoonlijke doel. Dit in een 1 op 1 training of in groepsverband.

Bij StudioFit Winterswijk staat persoonlijk aandacht, gezelligheid en trainen in een fijne omgeving voorop.

Tot snel bij StudioFit Winterswijk!

Persoonlijk

Bij StudioFit zorgen we ervoor dat elke sporter de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. Op welk niveau je ook zit.

gevarieerd

Wij bieden een ruim lesaanbod aan die in onze nieuwe ruimte voorzien zijn van de meest moderne apparatuur.

Toegankelijk

Of je nu een beginner bent of graag fit wilt worden, of al fit bent en dit wilt blijven. Bij StudioFit is er ruimte voor iedereen!

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in om je vraag bij Studiofit achter te laten en we komen zo snel mogelijk terug met een reactie

2 + 15 =